CGM sluit aan bij vacaturesite Noordoost-Brabant

CGM  |  Nieuws  |  CGM sluit aan bij vacaturesite Noordoost-Brabant

CGM sluit aan bij vacaturesite Noordoost-Brabant

De werkorganisatie CGM is aangesloten bij de vacaturesite werken in noordoost Brabant.

Op deze website plaatsen deelnemende overheidsinstanties in Noord Oost Brabant hun vacatures. Daarmee wordt de site dé plek voor alle regionale vacatures.

De website geeft een overzicht van alle beschikbare vacatures. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken naar een baan bij één van de deelnemende overheidsinstanties. Ook voor lokale en regionale zzp’ers en bemiddelingsbureaus is de weg naar de overheidsinstantie hierdoor makkelijker en sneller. Via de site kunnen zij direct reageren op opdrachten voor inhuur van extern personeel.

Wat staat er op de website?

De website bestaat uit een vacaturebank, een inhuurdesk en een loopbaancentrum. Via de vacaturebank plaatsen de deelnemende overheidsinstanties vacatures op de website. Op de inhuurdesk plaatsen de deelnemende overheidsinstanties opdrachten voor inhuur van extern personeel. Via het loopbaancentrum vinden medewerkers informatie die interessant kan zijn voor hun loopbaan. Deze toepassing is nog in ontwikkeling.

Persoonlijk profiel

U kunt na registratie een persoonlijk wensenprofiel aanmaken en eenvoudig uw sollicitaties, favorieten en (privacy)gegevens instellen en beheren. Wilt u een melding voor een specifieke vacature? Dan kunt u dat aangeven via de e-mailservice.

Kijk voor meer informatie op www.werkeninnoordoostbrabant.nl.

Top